Сибина Ефтенова от „Попов, Арнаудов и партньори“ е първият представител от България, в съвета на TAG Alliances

Сибина Ефтенова от „Попов, Арнаудов и партньори“ стана първият представител на кантора от България, член на Консултативния съвет на международната мрежа TAG Alliances. Организацията е сред най-големите и влиятелни по рода си, включва представители на адвокатски, счетоводни и одиторски кантори от над 100 държави и по-рано този месец бе отличена като „Елит” от класацията Chambers&Partners

Поканата за участие в Консултативния съвет на организацията става след сериозен подбор от страна на останалите експерти в него.

Съветът е съставен от водещи експерти на международно ниво, които предоставят насоки и перспектива на изпълнителния екип на организацията, по различни въпроси, като актуализиране на Хартата и Кодекса за поведение, подпомагане на въпросите на членовете и одобряване на бъдещите членове.

В съвета има експерти от държави като САЩ, Великобритания, Австралия, Люксембург, Белгия, Коста Рика, Нигерия, Сенегал и Бразилия.

„Щастлив съм да приветствам с добре дошъл, най-новия член на Консултативния ни съвет – Сибина Ефтенова“, каза Ричард Атиша, президент и главен изпълнителен директор на TAG Alliances. „Продължаваме да се разрастваме в международен план и Консултативният съвет е ключов за успеха на нашата организация. Сибина е лидер в кантората „Попов, Арнаудов и партньори“ и в местната общност, и съм уверен, че ще донесе нова перспектива и важна гледна точка“.

Сибина Ефтенова е партньор в „Попов, Арнаудов и партньори“ и ръководи направлението „Търговско право и регулации“ в кантората.  Екипът ѝ работи в сферите на корпоративното и търговското право, инвестициите,  съответствието и регулациите, данъчното право, трудовото право и трудовата миграция, технологиите и интелектуалната собственост. . Сибина има дългогодишен опит в комплексното правно обслужване на бизнес клиенти и инвестиционни проекти.

„Щастлива съм, че получих поканата за участие в Консултативния съвет на TAG Alliances. За мен и кантората то е възможност да допринесем за развитието на мрежата и представянето на страната ни в нея – както и признание за усилията, които сме положили за това досега. В TAG Alliances срещаме изключителни професионалисти, взаимодействието с които ни позволява да предложим още по-добра услуга на своите клиенти във всяка точка на света, в която се нуждаят от такава“, каза Сибина Ефтенова.

В началото на миналата година TAG Alliances, заедно с „Попов, Арнаудов и партньори“, за пръв път проведоха европейската си конференция в София, на която участваха и представители на българските институции и бизнес.

 

https://www.taglaw.com/component/content/article/163-taglawinfo/taglaw-press/7249-tag-alliances-welcomes-sibina-eftenova-as-new-advisory-board-member.html