Правната мрежа на „Попов и Партньори” определена като „елитна” от международна класация

Правната мрежа на „Попов и Партньори” определена като „елитна” от международна класация Chambers & Partners нареди TAGLaw сред водещите световни правни мрежи 

Международната правна мрежа, в която Попов и Партньори членува –  TAGLaw®, наскоро бе оценена от Chambers & Partners като „елитна”. Това определение бе дадено в последно издаденото от тях годишно световно ръководство. Като независим член на TAGLaw, Попов и Партньори може да предоставя на клиентите си достъп до висококачествени правни, счетоводни и финансови услуги по целия свят.

Класирането в Chambers & Partners’ се основава на качеството на адвокатските кантори-членки на TAGLaw’s и услугите, които те предлагат. В допълнение към констатираното качество, Chambers & Partners отчитат глобалния подход на алианса. TAGLaw включва 155 независими кантори-членки, в които работят над 9 400 адвокати, разположени в 328 офиса в 87 държави. Тези данни правят TAGLaw една от четирите най-големи правни мрежи в света.

В ръководствата си, Chambers & Partners оценяват адвокатски кантори и адвокати от 1990 г. насам и са важен ресурс за международните вътрешнофирмени препоръки. Ръководството покрива 185 юрисдикции в света.

“Ние сме много удовлетворени от признанието на Chambers & Partners, сочещи ни за една от малкото „Елитни” правни мрежи в света”, заяви Робърт Сатин, Президент на TAGLaw и TAG Alliances. „Това е доказателство за качеството на нашите кантори по света. Обединявайки 155 правни кантори, в сдружение с топ счетоводни фирми от TIAG и TAG-SP, нашата сила става несравнима”.