Попов, Арнаудов и Партньори беше отличено в годишните награди на британското издание Acquisition International Magazine за 2021 г.

Бяха обявени годишните награди на британското списание Acquisition International Magazine, в които Попов, Арнаудов и Партньори беше отличено като Бизнес Кантора на годината.

Acquisition International е месечно списание от AI Global Media Ltd., издателска къща, специализирана в сферата на корпоративните финанси. Програмата за правни награди на Acquisition International е разработена, за да отличи и награди онези фирми и професионалисти, които са предложили персонализирани правни услуги, както и тези, които са се стремели да се развиват и да се адаптират към времето. Правният сектор е този, който непрекъснато се развива, което води до това адвокати, кантори и други юридически лица постоянно да актуализират своите умения и знания.

След отличията през 2019, когато Попов, Арнаудов и Партньори беше припозната като водеща кантора в сферата на Сливания и придобивания за България, а Емилиян Арнаудов беше обявен за M&A Lawyer of the Year 2019, тази година Кантората е избрана за Бизнес Кантора на годината:

https://www.acquisition-international.com/winners/popov-arnaudov-partners-law-office-2/