Сибина Ефтенова е номинирана от IFLR „Жените в бизнес правото“ за адвокат на годината за Европа в областта на проектното финансиране за 2021. Попов, Арнаудов и Партньори – с 4 номинации

В началото на май 2021 адв. Сибина Ефтенова, Ръководител направление „Търговско право и регулации” беше номинирана от IFLR WBL („Жените в бизнес правото“) за европейската награда „Адвокат на годината в областта на проектното финансиране.“ Сибина е единственият адвокат от България, номиниран от изданието за 2021 г.

International Financial Law Review анализира световния правен пазар и мненията за адвокати, работещи в сферата на капиталовите пазари, корпоративното право и финансите. Публикувано за първи път през 1982 г., изданието е източник на информация за тенденциите и стратегиите в областта на корпоративните финанси.

Целта на наградите „Жените в бизнес правото,“ организирани от IFLR, е да бъдат отличени водещи дами за приноса им към развитието на бизнес правото, както и адвокатски кантори, разработили най-прогресивните инициативи за разнообразие и приобщаване (diversity and inclusion) от цял свят.

Именно като такава е отличена и Попов, Арнаудов и Партньори в няколко категории:  кантората е номинирана за наградата за Централна и Източна Европа, както и за други  3 награди: WBL national firm, Pro Bono national firm, Minority Women lawyer national firm. Повече информация:

https://awards.womeninbusinesslaw.com/Europe-shortlist#Firm-awards