Европейска регионална конференция на TAGLaw в Люксембург

Представители на „Попов и Партньори” взеха участие в тазгодишната Европейската регионална конференция на TAGLaw в Люксембург – на тема „Люксембург – финансов център – от прикритост към прозрачност”. Събието се състоя на 17 и 18 март 2017 г.

Конференцията бе с цел задълбочаване  на професионалните взаимоотношения на членовете на организацията и споделяне на общите практики и съвременните тенденции във всички областите на правото.

В програмата на събитието бяха включени редица срещи, както и визита на Съда на Европейския съюз, където бе проведена дискусия със съдия Франсоа Билтген.

Членството в TAGLaw продължава да разширява възможностите за достъп до ресурси, позволяващи разрастването на спектъра на предлаганите услуги и тяхното качество, което позволява на клиентите да се ползват от едно оптимално териториално неограничено обслужване.

TAGLaw е една от най-големите международни правни мрежи с повече от 155 високо квалифицирани, независими адвокатски кантори в повече от 80 страни по света, в която „Попов и Партньори” членува от ноември 2014 г.