Цветелина Стоилова-Вълканова се присъедини към екипа на Попов, Арнаудов и Партньори като ръководител практика „Банки и финанси“

През месец февруари екипът на „Попов, Арнаудов и партньори“ се разшири с още един експерт. Цветелина Стоилова-Вълканова се присъедини към кантората като Старши Асоцииран Партньор и ръководител практика „Банки и Финанси“.

Цветелина Стоилова-Вълканова е адвокат с богата практика в сферите на корпоративното и търговското право, сливанията и придобиванията, енергетиката, недвижимите имоти и строителството,  морското право и транспорт.

Завършила е Софийския университет „Св. Климент Охридски”, а професионалният ѝ път е започнал като юрисконсулт на Изпълнителна агенция „Морска администрация” към Министерство на транспорта. В продължение на 13 години е била част от екипа на друго адвокатско дружество.

Сред сферите на специализация на Цветелина са проектното финансиране, регулаторната уредба на дейностите в банковия и финансовия сектор, структурирането на FinTech компании.